Make your own free website on Tripod.com

 

 

Koret ble stiftet i 1937 og er altså 64 år gammelt. Medlemstallet pr. dags dato er 30 glade gutter i alderen 45 til 77 år.

Vi er en ungdommelig flokk entusiastiske sangere, med et sterkt og godt miljø. Vi synger alt fra moderne sanger og viser, kirke og julesanger til friske drikkeviser. Vi tilpasser også sanger for de ulike arrangementene vi er med på. Øvelsene foregår i Frogns storstue, også kjent som Folkvang Forsamlingslokale, hver mandag klokken 19.00. Vår dirigent heter Mona Bekhus. Hun er en driftig og flink dame, som vi er meget godt fornøyd med.

Vil du bli sanger?


God rekruttering er avgjørende for fortsatt musikalsk utvikling. Derfor ønsker vi gutter og herrer, som er ferdig med stemmeskiftet og har behov for en klarert hobby, velkommen som medlem.(Ingen prøvesynging; spør heller en av dine nærmeste om en ærlig vurdering.) Send oss en mail fra linken til venstre for mer informasjon om oss.

Etter en temmelig brukbar sommer er vi nå tilbake med enda flere medlemmer enn i fjor, men vi trenger fortsatt flere sangglade karer i alle aldre!